Betaalmogelijkheden


Bij Re-Age heeft u veel betaalmogelijkheden: via iDEAL, creditcard (American Express, MasterCard & Visa), PayPal, Sofort en Mr Cash. Tijdens het afrekenen in de kassa ziet u welke opties voor u gelden. In de kassa kunt u ook kortingscodes en cadeaubonnen verzilveren.
Wat u ook kiest, u ontvangt altijd per zending een factuur. Op de factuur staat welke betaaloptie u voor die bestelling hebt gekozen. Voor de duidelijkheid zetten we alles over betalen bij Re-Age voor u op een rijtje.

 

iDEAL

Bij het afrekenen van de bestelling kunnen Nederlandse klanten aangeven met iDEAL te willen betalen. Nadat u de bank heeft geselecteerd, wordt u doorgeleid naar de site van uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door de bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat uw bestelling is betaald.

 

PayPal

PayPal is een online betaalservice die gekoppeld is aan uw bankrekening of creditcard. Eenmalig koppelt u uw bankrekening of creditcard aan een PayPal rekening. PayPal maakt het geld direct over op de rekening van de verkoper. Daarna wordt het bedrag automatisch van uw eigen rekening afgeschreven. Uw aankoop kan op deze manier snel naar u verstuurd worden. U hoeft dus geen geld te storten op uw PayPal rekening. Tegoeden op de PayPal rekening zijn probleemloos terug te storten naar uw bankrekening.

Creditcard
U kunt er ook voor kiezen om met de creditcard (American Express, Visa of MasterCard) te betalen. uw creditcard gegevens worden versleuteld via de SSL-methode. Door deze hoge veiligheidsstandaard is het kopen met een creditcard bij Re-Age veilig. 

  • Plaats u bestelling en kies voor betalen met creditcard
  • Vul u creditcardnummer, de vervaldatum en de CID/CVC code in. Deze code wordt gebruikt ter verificatie en staat meestal op de achterzijde van de creditcard.
  • De gegevens worden naar de creditcardmaatschappij verstuurd.
  • In veel gevallen moet u de betaling verifiëren met 3D Secure (Mastercard) of Verified by Visa. Dit zijn beveiligingsmaatregelen voor het betalen via internet. Met 3D Secure (Mastercard) en Verified by Visa doet u uw internetaankopen met een extra wachtwoord.
  • Zodra de transactie is geautoriseerd ontvangt u hierover bericht en wordt uw bestelling (mits voorradig) verzonden.
  • Een creditcard-transactie heeft een uitgestelde betalingstermijn van 3 dagen.

 

Mistercash

Bij het afrekenen van de bestelling kunnen Belgische klanten aangeven met Mistercash te willen betalen. Nadat u de bank heeft geselecteerd, wordt u doorgeleid naar de site van uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U wordt door de bank gevraagd een aantal gegevens in te vullen en u autoriseert de betaling. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en wij worden geïnformeerd dat uw bestelling is betaald.

 

In veel gevallen wordt het bedrag automatisch van uw rekening afgeschreven (raadpleeg voor meer informatie uw creditcardmaatschappij). Mocht u besluiten de bestelling - of een deel hiervan - te annuleren of terug te sturen, dan ontvangt u het tegoed weer terug op uw creditcard. U krijgt van ons een e-mail als we opdracht tot terugbetaling hebben gedaan. Meestal is de terugbetaling binnen 6 weken zichtbaar op uw overzicht.

 

Afterpay

Betalen achteraf, nadat u de bestelling veilig ontvangen heeft is ook een mogelijkheid. U ontvangt een betaaloverzicht per e-mail. Deze kunt u direct via de betaalknop of binnen 14 dagen voldoen. 

 

Is het betalen op Re-Age veilig?

De transacties die worden verricht bij Re-Age worden verzorgd door de betaaldienstenleverancier Ingenico. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen.

 

Worden er ook kosten in rekening gebracht voor het betalen?

Nee, het maakt niet uit welke betaalmethode u kiest, u kunt bij ons altijd kosteloos uw betaling doen.