Onze belofte

Hoogwaardige supplementen gefabriceerd in Nederland


Al onze producten worden gefabriceerd in Nederland door Laboratorium Medisan, een specialist op het gebied van gezondheidssupplementen, uit Heerenveen, opereert vanuit een hoogwaardig geoutilleerde productiefaciliteit met 1400 m2 gevalideerde clean room overeenkomstig de EU GMP classificatie A&D, ‘GMP-Annex 1, PE 009-5:1 August 2006'. Laboratorium Medisan is HACCP gecertificeerd voor de ontwikkeling en productie van voedingssupplementen in de vorm van capsules en vloeistoffen. Dit HACCP kwaliteitssysteem is in overeenstemming met de ‘General Food Law' (GFL 178/2002 EG) en het reglement (852/2004 EG) van het Europese Parlement en van de kabinetsraad van 29 april op de hygiëne van voedingsmiddelen.

Laboratorium Medisan werkt permanent aan een groenere wereld. Iedere dag wordt er ingespeeld op de modernste wetenschappelijke inzichten voor het initiëren, ontwikkelen en produceren van gezondheidsproducten en medische hulpmiddelen op basis van biologisch actieve ingrediënten, uitsluitend verkregen uit duurzame bronnen. Deze producten zijn bestemd voor iedereen, die bewust met z’n welzijn en gezondheid omgaat en hebben tot doel het ondersteunen, beschermen en bevorderen van de gezondheid, en/of het positief beïnvloeden van lichaamsfuncties, die in disbalans zijn.


Bij Re-Age, stoppen we de capsules niet in een pot. Iedere capsule wordt apart geblisterd en verpakt in een harde kartonnen doos. Dit komt niet alleen de hygiëne ten goede, maar ook de stabiliteit van ons product. Iedereen bewaart het product bij verschillende temperatuur en vochtigheidsgraden (bv badkamer). Door de capsules in blisters te verpakken, kunnen we de stabiliteit èn werkzaamheid garanderen. Bovendien kunt u een blister makkelijk meenemen op reis.Juiste combinaties in één product


Henk-Peter Oonk, arts en apotheker Huib Klaasen spendeerden 5 jaar aan een gedegen analyse van relevante klinische publicaties. In nauwe samenwerking met Prof. Dr. Alfred Wolf, ontstonden de huidige combinaties van actieve ingrediënten, met als voordeel dat alle benodigde stoffen in één capsule aanwezig zijn en de patiënt niet meer een handvol verschillende pillen hoeft te slikken. Over al deze actieve stoffen is individueel gepubliceerd en indien het bewijs te ‘dun’ was, kwam het betreffende ingrediënt niet in de capsule. Deze unieke formuleringen van actieve ingrediënten hebben twee belangrijke voordelen:

  1. Minder verschillende pillen is makkelijk en bevordert de therapietrouw en daarmee de effectiviteit van de behandeling.

  2. Formuleringen van multipele actieve ingrediënten zijn goedkoper dan wanneer je alle ingrediënten apart los koopt. Gemiddeld zijn de Re-Age producten >30% goedkoper. Hieronder ziet u een voorbeeld van een van onze producten: Male Factor 1. Bestelt u Male Factor 1, in plaats van alle 11 de ingrediënten apart bij één van de vele vitamine sites of vitamine merken, dan scheelt u dat maar liefst 48%!


Toegepast door anti-aging artsen


Re-Age werkt nauw samen met YourPrevention uit Duitsland. YourPrevention beschikt over een groot internationaal netwerk van Anti-Aging artsen en van artsen in de Preventieve, Regeneratieve & Anti-Aging geneeskunde. YourPrevention biedt artsen een scala aan diagnostische tools, van labonderzoek tot klinisch gevalideerde vragenlijsten.  Door de samenwerking met Professor Dr. Alfred Wolf, hebben vele artsen hun weg naar Re-Age gevonden.