Re-Age: Over ons


Persoonlijk èn geïnteresseerd in u!

De Re-Age lijn is een nieuwe lijn aan hoogwaardige gezondheidssupplementen, gericht op de diverse aspecten van het verouderingsproces. De producten van Re-Age hebben een klinisch-wetenschappelijke basis en bevatten de juiste combinaties van actieve ingrediënten samen in één capsule. Wij hebben voor de verschillende anti-aging producten de klinische literatuur uitgespit en alleen de juiste èn zinvolle ingrediënten in onze capsules gestopt: u weet dat u het juiste product in handen hebt! Bovendien is één capsule per dag gebruiksvriendelijk èn goedkoper dan wanneer u elk van de ingrediënten los zou kopen!

 

Wie zijn wij?

Henk-Peter Oonk

Henk-Peter Oonk is arts. Vijf jaar geleden startte hij zijn anti-aging praktijk in Blaricum, Nederland. Dit was na het afronden van de Universitaire opleiding ‘Preventive, Regenerative and Anti-Aging Medicine’. Deze opleiding richt zich op een geïntegreerde aanpak van het verouderingsproces, op basis van de actuele stand van de medische wetenschap.

Huib Klaasen

Apotheker Huib Klaasen heeft diverse apotheken in Nederland. Hij heeft het verouderingsproces als bijzonder aandachtsgebied. Als apotheker heeft hij inzicht hoe een voedingssupplement het beste wordt opgenomen en hoe het zich gedraagt in ons lichaam. De farmacokinetiek én dynamiek zijn voor hem bekende terreinen.

Cees de Bondt

Cees de Bondt heeft een jarenlange ervaring in de distributie van medische en cosmetische producten. Samen met het distributiecentrum draagt hij zorg voor uw bestelling en zorgt, samen met onze distributiepartners, dat deze op tijd bij u thuis of op het werk geleverd wordt.

 

Klinisch-wetenschappelijk

Vijf jaar voorbereiding en analyse van relevante klinische publicaties gingen vooraf aan de huidige Re-Age productlijn. Zo ontstonden de huidige combinaties van actieve ingrediënten, waarbij alle benodigde stoffen aanwezig zijn in één capsule. Over al deze actieve stoffen is individueel gepubliceerd in de klinische literatuur. Als het bewijs te mager was, kwam het betreffende ingrediënt niet in onze capsule!